عالم الاساطير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
عالم الاساطير


 
الرئيسيةعالم الاساطيرشات عالم الاساطيرأحدث الصورشات مصرىدخولالتسجيل

 

 كوسه بالبشامل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ورده البستان
كبير حراس الاساطير

كبير حراس الاساطير
ورده البستان


دعاء كوسه بالبشامل 43101_1215445945
كوسه بالبشامل 490242women

كوسه بالبشامل Info511

البلد كوسه بالبشامل EgyptC
الجنس الجنس : انثى
المزاج كوسه بالبشامل 710
الحالة تمام
sms (عالم الاساطير يرحب بكم(غير المكتوب لو حبيت))
msm كوسه بالبشامل 12653118
عدد المساهمات 649
السٌّمعَة 11
نقاط 1746
العمر 39
من مواضيع العضو [table style="WIDTH: 191px; HEIGHT: 107px" border=1][tr][td][/td][/tr][/table]
كوسه بالبشامل Awsema12

كوسه بالبشامل 081229103707IIGs

كوسه بالبشامل 081229103303SrWy


كوسه بالبشامل Empty
مُساهمةموضوع: كوسه بالبشامل   كوسه بالبشامل Flower10الإثنين 31 أغسطس 2009, 9:23 pm

كوسه بالبشامل جميله ومغذيه
بسم الله الرحم الرحيم
غالياتى اليكم الكوسه اللزيزه مغذيه ووجبه كتكامه ممكن تتاكل بالعيش او لوحدها لان فيها كل العناصر الغذائيه
اولا اشترى الكوسه الجامده شويه عشان مش تتهرى فى السوى
المقادير 1- البشامل
2 ملعقه دقيق ابيض
3بيضه
4- ملعقة سمن
5-كوب لين او حسب رغبتك فى سمك البشامل
فلفل وملح
ومكعب مرقة جاج بتدى طعم للبشامل جميل
الطريقه

توضعى حله على النار هاديه وتضعى السمن حتى يسيح لكن مش يقدح عشان مش يحرق الدقيق وبعدين تضعى الدقيق وتقلبى جيدا حتى لكن احذرى ان الدقيق يحمر
وبعدين شيليه من النار وضعى اللبن البار وقلبى جدا حتى لا يكلكع الدقيق ثم ضعى الماجى والتوابل وضعيهم على النار مع التقليب الجيد حتى يطخن وضعى اللبن حسب رغبتك فى سمك الخليط
وبعدين شليه من النار ولما يبرد ضعى عليه البيضه
الكوسه
كيلو ونصف كوسه جامده مش الطريه بتاعت الطبيخ
وتقطع شرائح طويله ةتشوح فى زيت شويه وتضعى قليل من الملح
ثم توضع على جنب
بعدين نحضر نصف ك لحم مفروم وبصله
لللعصاج
تضعى معلقتين سمن على النار وتعى البصل المفرى وتشوحى البصل ثم تضعى اللحم وتقلبى جيدا ثم تضعى الفلف والملح ثم تتركيهم على النار لمده 15 دقيقه مكل لما تنشف الميه تضعى ميه حبه حبه حتى تنضج
وبعدين تاتى بصنيه مدهونه سمن ثم تضعى شرائح الكوسه تغطى بها قعر الصنيه ملحوظه قطعى الشرائح طخينه شويه
وبعدين ضعى العساج ثم غطى الصنيه بباقى الشرائح الكوسه وغطى العساج جيدا ثم ضعى البشامل وبعدين ضعيها فى الفر 15 الى 20 دقيقه حتى ينضج البشامل
ثم اخرجى الصنيه من الفرن وانتظرى حتى تبرد وقطعيها وبالهنا والشفا يارب تعجبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كوسه بالبشامل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عالم الاساطير :: المراة فى عالم الاساطير :: مطبخ الاساطير-
انتقل الى:  
معلومات اسطورتنا

IP

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ملكة الاحزان
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
ورده البستان
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
عوده الشقي
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
الشقى
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
سيكوو شوو
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
BoOdY
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
sahr
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
القلـــ الحزيــن ــب
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
hamada
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
يويا
كوسه بالبشامل Vote_rcapكوسه بالبشامل Voting_barكوسه بالبشامل Vote_lcap 
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
زوار المنتدى
free counters
عدد زوار الموقع
.: عدد زوار المنتدى :.