عالم الاساطير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
عالم الاساطير


 
الرئيسيةعالم الاساطيرشات عالم الاساطيرأحدث الصورشات مصرىدخولالتسجيل

 

 صينية الجلاش باللحمةالمفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ورده البستان
كبير حراس الاساطير

كبير حراس الاساطير
ورده البستان


دعاء صينية الجلاش باللحمةالمفرومة 43101_1215445945
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة 490242women

صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Info511

البلد صينية الجلاش باللحمةالمفرومة EgyptC
الجنس الجنس : انثى
المزاج صينية الجلاش باللحمةالمفرومة 710
الحالة تمام
sms (عالم الاساطير يرحب بكم(غير المكتوب لو حبيت))
msm صينية الجلاش باللحمةالمفرومة 12653118
عدد المساهمات 649
السٌّمعَة 11
نقاط 1746
العمر 39
من مواضيع العضو [table style="WIDTH: 191px; HEIGHT: 107px" border=1][tr][td][/td][/tr][/table]
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Awsema12

صينية الجلاش باللحمةالمفرومة 081229103707IIGs

صينية الجلاش باللحمةالمفرومة 081229103303SrWy


صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Empty
مُساهمةموضوع: صينية الجلاش باللحمةالمفرومة   صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Flower10الإثنين 31 أغسطس 2009, 9:16 pm

صينية الجلاش باللحمةالمفرومة
اول شئ تعصجى اللحمة يعنى تحطيها على النار مع البصل المفروم والسمنة وقليل من الثوم ولو عندك حبه فلفل

وبعدين تجيبى صينيه مناسبة وتدهنيها زيت وتفردى فيها الجلاش حوالى خمس طبقات فوق بعض او حسب الكميه اللى عندك

ثم تضعى اللحمة وبعدين نفس عدد طبقات الجلاش اللى حطتيها تحت اللحمه
وتكونى انتى مجهزه على النار شويه سمنة وتقدحيهم خالص ولما تحطى اخر طبقة جلاش وتقطعيه تحطى السمنه عليه وتحطيه فى الفرن لمده ربع ساعة

وبعدين تحضرى كوب لبن وتخلطى عليها بيضه ولما تعدى ربع الساعة تطلعيها وتحطى كوب اللبن عليها وتحطيها تانى فى الفرن وبعد ثلث ساعة تشوفيها وتاخدى بالك لما الوش يحمر

والف هنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية الرقاق بالبشاميل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عالم الاساطير :: المراة فى عالم الاساطير :: مطبخ الاساطير-
انتقل الى:  
معلومات اسطورتنا

IP

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ملكة الاحزان
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
ورده البستان
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
عوده الشقي
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
الشقى
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
سيكوو شوو
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
BoOdY
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
sahr
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
القلـــ الحزيــن ــب
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
hamada
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
يويا
صينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_rcapصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Voting_barصينية الجلاش باللحمةالمفرومة Vote_lcap 
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
زوار المنتدى
free counters
عدد زوار الموقع
.: عدد زوار المنتدى :.